Fra tegnebræt til rejsegilde


Jeg yder rådgivning, projektering og projektledelse inden for nybygning, tilbygning, ombyg og renovering, samt carporte/garager og isolerede skure

Jeg hjælper dig med

Rådgivning

Rådgiver om regler, retningslinjer og hvordan du får realiseret dine byggedrømme

Projektering

Hjælper med planlægning for at opnå bedst mulig proces

Projektledelse

Bistår bygherrer i hele eller dele af byggeprocessen

Rådgivning

  • Rådgiver private bygherrer, der ønsker at realisere deres byggedrømme, men ikke ved hvor de skal starte eller slutte.
  • Yder rådgivning til håndværksmestre, der mangler råd i forhold til byggelovgivningen, Lokalplaner, Helhedsplaner m.v.
  • Der er ligeledes kommet nyt Bygningsreglement i 2018 (BR18) overgangsperioden mellem BR15 og BR18 er slut, og det er de nye regler der nu skal følges. Her rådgives der om mulighederne for hvordan et byggeri kan opføres iht. gældende reglement

 

Projektering

  • Der kan tilbydes projektering inden for nybygning af huse, tilbygning til huse, ombyg og renovering af huse, samt carporte/garager og isolerede skure.
  • Ved erhvervsbyg ydes der samme hjælp, som ved privatbyg, samt hjælp til ændret anvendelse af et eksisterende erhverv.
  • I de fleste tilfælde ved opførelse af større eller mindre byggerier, skal disse anmeldes til kommunen, og ofte skal der i forbindelse med byggerierne, grundet størrelse og kompleksitet, søges om byggetilladelse. Dette har jeg indgående kendskab til, og kan hjælpe private, rådgivende ingeniører, entreprenører og andre aktører i byggebranchen, til en problemfri proces, med opmåling, skitsering, tegningsmateriale og myndighedskontakt.
  • Derudover hjælper jeg også gerne med oprettelse af tilbudslister, tidsplaner, indhentning af tilbud og kontrahering.

 

Projektledelse

  • Hvis det ønskes kan jeg bistå bygherre i hele eller dele af byggeprocessen. Her sørges der for at projektet udføres iht. gældende regler, samt at projektet holdes indenfor de økonomiske rammer og afleveres til den aftalte tid.

VI ER DIN SAMARBEJDSPARTNER

PROJEKTERING

Hos Tegnestuen-Myrtue kan du få hjælp til dit byggeprojekt. Vi hjælper med at designe, planlægge, bygge og følge op på byggeriet, så du er sikret den bedste kvalitet og en nem proces. Alle byggeprojekter er forskellige, og derfor er rådgivningen altid skræddersyet til dine behov.

 

RÅDGIVNING

Baseret på over 14 års erfaring og over 55 afsluttede projekter hjælper jeg dig hele vejen igennem byggeprocessen, så du kan få det bedste resultat. Sammen gør vi din drøm til virkelighed.

PLANLÆGNING

Jeg tilrettelægger og forbereder alt, så det står klart til at blive eksekveret på af håndværkerne. Derved sikrer du, at byggeriet forløber fejlfrit, og at det overholder de krav du har til byggeriet.

BYGGETILLADELSER

Før byggeriet kan begynde skal du have godkendelser og tilladelser fra kommunen og andre aktører. Her hjælper jeg med at udarbejde og indsende alt materiale, så du overholder alle lovkravene.

BYGGELEDELSE

Jeg tilbyder også byggeledelse, så byggeriet forløber gnidningsfrit. Jeg holder dig ajour under byggeriet, og du vil blive inkluderet i alle vigtige beslutninger. Så opnår du det bedste resultat.

UFORPLIGTENDE

BOOK ET MØDE

Book et møde – det er helt uforpligtende. Vi snakker om dit projekt, hvor vi sammen kan finde ud af, om jeg er den rigtige til opgaven.

Oplys blot dit navn, mail, telefon nr. og en kort forklaring af dit projekt, og så ringer jeg til dig.

Hvis du har et tidspunkt der passer dig bedst, så inkluder gerne dette i besked-boksen. 

Vil du ringes op?